Service

En värmepump är i grunden en mycket hållbar maskin som lever lång tid utan driftstörningar, men precis som med en bil behöver den en översyn då och då. För nyare maskiner är det obligatoriskt med vissa serviceintervall för att upprätthålla en lång garantitid, för lite äldre maskiner rekommenderar vi en årlig översyn av värmepumpen. Genom att göra detta kan man både förlänga livslängden på värmepumpen men också säkerställa att den är optimerad för bästa prestanda så att du fortsätter spara så mycket energi som möjligt.

Lite beroende på vilken typ av värmepump man har kanske det inte är så många detaljer som behöver bytas, men det lönar sig alltid att ha en värmepump som arbetar optimalt. Energikostnaderna ökar hela tiden och då är det viktigt att ha sin anläggning i trim. En värmepump är tekniskt avancerad och vi har kunskap och erfarenhet på varje del av systemet. Vi hjälper dig spara pengar, förlänger livslängden och hjälper samtidigt till att minska den negativa miljöpåverkan genom att ha din värmepumpanläggning i topptrim. Energiåtgången minskar vilket betyder minskat energibehov som i slutändan ger lägre elräkning.

Serviceförfrågan

Klicka på knappen nedan för att visa formuläret.

Serviceförfrågan

Kontakta oss

Telefonnummer

Storå
0581-888 50


Kopparberg
0580-102 05


Örebro
019-22 54 76


Lindesberg
0581-105 70

Besöksadresser

Industrivägen 8
711 76 Storå

Smältaregatan 2
714 30 Kopparberg

Tackjärnsgatan 1
703 63 Örebro

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden.

Kontaktformulär

Välkommen att kontakta oss via e-post via vårt kontaktformulär. Klicka på knappen för att visa formuläret.

Kontaktformulär